Hasznos információk

A bélyegző készítés technikái

A legrégebbi fennmaradt bélyegző a XV. századi Itáliából származik. Kör alakú, fából készült, postai bélyegző. A későbbiekben, vagyis a XVIII. század folyamán a gumi megjelenésével áttértek a gumi alapú bélyegzőre.

A bélyegző gyártás az 1900-as években élénkült meg, megjelentek a dátum és az automata sorszámozó bélyegzők. A bélyegző készítés fejlődése gyorsan fellendült a technikai változásoknak köszönhetően és ma már olyan területeket is meghódított, mint a marketing vagy a gyerekjátékok.

Kezdetben minden egyes betűt kézzel munkáltak meg. A bélyegző készítése napjainkban két alapvető technikával készülhet. Az egyik a lézeres gravírozás, a másik pedig a fotópolimeres technika. Az első technika jellemzője, hogy gyors és olcsó eljárás, még annak ellenére is, hogy drága gépeket kell beszerezni hozzá. Előnye, hogy pontos, nagyon precízen megmunkálja a bélyegzőbe gyártandó gumit, emellett kezelése is egyszerű. A másik technika lényege, hogy a folyékony halmazállapotú gumiban UV fény segítségével a polimereket, vagyis a szabályos szerkezetű óriásmolekulákat összekötik. Ezután egy üveg lap és egy speciális fólia segítségével kialakítják a formát és megszilárdítják.

Ha bélyegzőre van szüksége, keressen minket!

 

Trodat Goldring bélyegzős tollak

Egyedi ajándékot keres? Szeretné hatékonyabbá tenni az irodai munkavégzést? Mi mindkét esetre tudjuk a megoldást: Trodat Goldring bélyegzős tollak!

Gondolta volna, hogy egyszerre tarthat a kezében íróeszközt és bélyegzőt is? A Goldring tollaknak köszönhetően több funkciós irodai eszközt vagy otthoni használatra is alkalmas tollat kapunk. Egy egyszerű, de mégis nagyszerű innovációnak köszönhetően a bélyegzős toll, nemcsak gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé, de a költségek szempontjából is kedvező lehetőséget nyújt. Helytakarékos és praktikus íróeszköz, amelynek minden íróasztalon ott a helye!

Díszdobozos változatban is kapható, mely által kreatív ajándéknak sem utolsó, hiszen egyedi jellel látja el használóját. Válasszon Trodat Goldring bélyegzős tollat ajándékba, és zsebelje be az elismerő szavakat!

Válogasson több színben kapható réz és acél tollhegyeink közül és tegye még egyedibbé írását! Trodat Goldring bélyegzős toll, a tökéletes választás!

Készítette: OpenCart Magyarország
Belyegzokiraly.hu © 2023